Vi är mycket glada att vi har fått möjligheten att kunna erbjuda sadlar och läderprodukter från Equipe Saddles. Equipes produkter tillverkas i Italien och håller en mycket hög kvalite. Equipe är ett företag som hela tiden jobbar för att produkterna skall utveckas och bli ännu bättre. Alla sadlar måttbeställs efter häst och ryttare, sedan tillverkas de för hand i fabriken i Italien vilket ger en produkt av mycket hög kvalité. Sedan vi började använda Equipes produkter har vår verksamhet ökat i kvalité! 

Besök Selleria Equipes hemsida! Här kan du se hela utbudet av Equipes produkter. 

Quality Dressage Products - Equipe

Vi säljer hela Equipes sortiment och hjälper dig med utprovning av dressyrsadel. Antingen kommer du med din häst till oss och vi provar ut sadeln eller så tar vi med oss produkterna och kör ut till dig och din häst. För mer information eller för att boka utprovning går det bra att kontakta Josefine på 0705-794719 eller maila till ojsporthorses@outlook.com.

Välkommen!

Det viktigaste vid tillpassning av sadel är att sadeln och ryttaren hamnar i balans när hästen är i arbete. Hästens ålder och utbildningsståndpunkt påverkar hur hästen bär upp sadeln och ryttaren. Vi ser alltid ekipaget i arbete för att säkerställa att sadeln ger ryttaren optimala förutsättningar att få hästen i balans. 
-Josefine

Emporio


Emporion passar hästar med rak rygg. Sadeln har en smal midja vilket hjälper ryttaren att komma nära hästen. Det raka och långa knästödet ger mer plats åt överskänkeln.

Olympia


Olympian passar hästar med en rak rygg. Sadeln har en smal midja och ett frammåtvinklat knästöd. Ryttaren Kommer nära hästen, får ett maximalt stöd för överskänkeln utan att låsa knäet. 

Victoria


Viktorian har en flexibel karbonbom som passar hästar med rak eller svängd rygg. Karbonet följer hästens rörelser och ger en bekväm känsla för både ryttare och häst. Det frammåtvinklade knästödet ger ett maximalt stöd för överskänkeln utan att låsa knäet. 

Glamour


Karbonbom
Glamouren har precis som Viktorian den flexibla karbonbommen. I Glamouren hamnar ryttarens sittpunkt lite längre bak, knästöden är något framflyttade vilket ger bättre plats för ryttare med lång överskänkel. 

Oracel

Oraceln har en svängd träbom vilket passar hästar med något svängd rygg.  Sadelns knästöd går att välja efter önskemål. Sadeln har ett säte som ger lite mer frihet än de övriga modellerna. Oraceln har en svängd träbom vilket passar hästar med något svängd rygg. Sadelns knästöd går att välja efter önskemål. Sadeln har ett säte som ger lite mer frihet än de övriga modellerna.

Bocelli


Träbom
Bocellin har en svängd träbom vilket passar hästar med något svängd rygg. Kanalen är extra bred. Jämnfört med de andra modellerna har sadeln en bredare midja och säte. Knästöden är flyttbara med kardborre vilket gör att knästödets vinkel och storlek går att variera.   

Lädervårds-produkter
 

Soft Care
Lädervårdsprodukt som både rengör och mjukgör lädret. Oil
Oljan håller lädret mjukt och hållbart. 


Grease
Fett som mjukgör lädret. 


Clean
Djuprengörande medel som tar bort stöv och smuts. Efteråt återfuktas lädret med olja, care eller grease. 

Accesoarer

Träns 


Träns
Rundsytt träns med ergonomsiskt nackstycke, lack på nosgrimma och pannband. Finns i svart, brunt och rödbrunt. 


Träns
Rundsytt träns med ergonomiskt nackstycke, lack på pannbandet och en liten lackkant på nosgrimman. Finns i svart, brunt och rödbrunt. 
 

Kandar


Kandar CDJ
Lyxigt rundsytt kandar. Lack på nosgrimman och pannband med blanka stenar. Nosgrimman har vit eller färgad vaddering. Finns i svart, brunt eller rödbrunt. 


Kandar
Rundsytt kandar med lackkant på pannband och nosgrimma. Finns i svart, brunt och rödbrunt. 


Kandar
Rundsytt kandar med lack på pannband och nosgrimma. Finns i svart, brunt och rödbrunt. 

Övrigt


Dressyrgjord
Ergonomisk dressyrgjord med mjuk undersida, elastisk i båda ändar, kardborrknäppning som täcker spännena. Finns i färgerna svart, brunt, rödbrunt och New Market.

Dressyrgjord
Ergonomisk dressyrgjord med avtagbart fårskinn. Karborrknäppning som täcker spännena, elastisk i båda ändar. Finns i färgerna svart, brunt, rödbrunt och New Market. 

Tyglar
Rundsydda tyglar med eller utan stoppers. Finns i svart och brunt. 

Stigläder
Nylonförstärkta stigläder. Finns i färgerna, svart, brunt, rödbrunt och New Market. 
Stigbyglar
Aluminiumstigbyglar. Bred fotplatta med bra fäste. Finns i guld, silver och svart. 
Putsvante
Putsvante i fårskinn. 
Schabrak
Snygga schabrak i olika färgkombinatioer. 
Luva
Luva i bomull med elastiska "öron". 
Fleecetäcke
Flleecetäcke med Equipes logga på sidan!
Groomryggsäck
Mycket praktisk groomryggsäck med många olika fack.